Meci: Steaua vs Petrolul LIVE SuperCupa Ro. 2013 10 iulie 2013

SupeCupa romaniei meci Steaua vs Petrolul miercuri 10/07/203. Miercuri 10 iulie 2013 se joaca SuperCupa Romanie pe Arena Nationala un meci transmis de PRO TV incepand cu ora 20:45. [wp_ad_camp_2] Vezi informatii live despre meci la unul din linkurile de mai jos: Steaua joaca acest meci dupa ce a terminat[Citeste mai mult...]

SupeCupa romaniei meci Steaua vs Petrolul miercuri 10/07/203.

Miercuri 10 iulie 2013 se joaca SuperCupa Romanie pe Arena Nationala un meci transmis de PRO TV incepand cu ora 20:45.
bet365 steaua-vs-petrolul-ploiesti-supercupa-romaniei-2013
[table “” not found /]

[wp_ad_camp_2]

Vezi informatii live despre meci la unul din linkurile de mai jos:

bet365

Steaua joaca acest meci dupa ce a terminat turneul de pregatire din Anglia cu un ultim meci jucat cu Sheffield Wed un meci in care a condus in prima repriza si a intrat la vestiare cu avantaj, de 1 gol, dar a pierdut avantajul la jumatatea reprizei secunde iar scorul final a fost de 1 – 1, astfel Steaua Si-a incheiat turneul cu o remiza, avand 5 meciuri jucate cu doua egaluri, doua castiguri si o infrangere.

Petrolul joaca cu Steaua un foarte important pentru acestia dupa un turneu de pregatire terminat cu un meci in care Petrolisti au facut scor in fata celor de la Ludogorets,meci terminat cu scorul de 1 – 4. Pe parcursul turneului de pregatire Petrolul a obtinut doua egaluri o doua infrangeri si 1 victorie.

Ambele echipe dupa Meciul din SuperCupa Romaniei vor incepe evolutia in cupele europene, Steaua va juca cu Vardar in Champions League pe data de 16 iulie iar Petrolul va intalni echipa ce va castiga la total primul tur de calificati din Europa League dintre Víkingur si Inter Turku meci ce sa incheiat in Prima Mansa cu scor egal 1 – 1.

Adauga un comentariu
ma spune:

petrolu nu avea nicio sansa vs steua steua e o campioana e cea mai tare

ma spune:

adevarat hai steua